Business Card Design

designworkplan / Design / Business Card Design

Brian Yerkes is creatief directeur bij Brian Joseph Studios te Florida (US) en roept op zijn weblog tot het insturen van blogger business card design. Het inmiddels populaire artikel toont vele verschillende ontwerpen van business cards van bekende en minder bekende bloggers, een bron van business card inspiratie. Onderstaand mijn visitiekaart ontwerp.

Visitekaart ontwerp Sander Baumann

Business Card Design

Mijn visitekaart ontwerp (business card) is uitgevoerd op mat off-white 330 grams papier gedrukt in verschillende PMS kleuren rood (1795) en grijs (220). Het logo Hofleverancier is uitgevoerd in full colour. Voorzijde en achterzijde zijn bedrukt met alle contact gegevens. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een marketinghook, d.w.z. aan de achterzijde is speels mijn naam geschreven, een duidelijk herkenningspunt.

Lettertype gebruik

Het logo Baumann’s Graveerinrichting is een bestaand ontwerp uitgevoerd in een gemodificeerde Helvetica. De andere teksten zijn uitgewerkt in Interstate Bold Compressed, dit lettertype is veel toegepast in bewegwijzering ontwerp. Goed leesbaar en een duidelijke link met onze bedrijfsvoering.

Business Card Design

Doe ook mee, stuur je ontwerp in!

  • Via de weblog van Brian Yerkes kan je meedoen en je business card design insturen, bekijk het artikel Business Cards of Bloggers.
  • Meer informatie over het lettertype Interstate Family via MyFonts of FontBureau.
  • Stuur je visitekaart ontwerp in!

Tweet and share your thoughts about Business Card Design.