SignSphere: resources april 2008

designworkplan / Sign Sphere / SignSphere: resources april 2008

Een serie met links naar interessante artikelen op het gebied van lettertypen, design, ontwerp en andere onderwerpen. Wil je hier ook staan, stuur dan je tip/links in via het contact formulier.

Rising Stars Myfonts

Jos Buivenga risingstar @ myfonts
Het lettertype Museo van Jos Buivenga staat op nummer 1 van het lijst Rising Stars op → myfonts! Gefeliciteerd Jos!

Logo Design Love

Blog Logo Design Contest
De nieuwste aanwinst van ontwerper David Airey is de website Logo Design Love, momenteel een wedstijd voor beste blog logo design.
Meer informatie op de → website.

Lettertype Enotmik

font enotmik
Via de website Aisleone is het lettertype Enotmik gelanceerd, een echte poster font, zie voor meer informatie over het font en download informatie → hier.

Specky Boy

specky boy
Specky Boy staat bekend voor goede collecties en samenstellingen van lijstjes voor diverse onderwerpen, recentelijk is er een artikel geplaatst over Top 15 Inspirational Typograhy and Font Blogs, een collectie van typografie websites en font weblogs. Zie hier voor meer → informatie.

Stephen Reed

Stephen Reed
Een combinatie van industrieel design en letters: de letter paperclip. Een collectie te gebruiken als paperclip maar ook om woorden mee te vormen, een origineel idee! Zie de website voor → meer informatie.

Arrow Ring

Arrow Ring
Arrow Ring van Dresser Johnson is een pijl ring draagbaar aan de hand, een originieel bedachte gadget. Er zijn vele leuke poses mee te bedenken zie ook de → flickr foto series.
Via de website van DresserJohnson zijn de ringen te → bestellen.

Aaron Russel

Aaron Russel
Aaron Russel heeft onlangs zijn website geupdate met een nieuwe layout. Fraaie vormgeving en interessante artikelen, zo is het artikel over social network website voor ontwerpers en designers goede referentie lijst. Bekijk de → website.

Smashing Magazine

smashingmagazine
De heren van smashingmagazine weten het keer op keer weer te doen, de artikelen zijn vol (soms te vol) met informatie, deze keer een serie over handgeschreven lettertypen, kerning en calligrafie.
Zie de → website.

Vandelay

Aaron Russel
Last but not least.. Vandelay heeft een zeer uitgebreide collectie van links samengesteld voor typografie voor web designers, de lijst is zeer compleet en de moeite waard te bekijken. Zie de → website.

Tweet and share your thoughts about SignSphere: resources april 2008.